Browse By

Banca Transilvania va lansa în ianuarie 2018 o aplicaţie de tip wallet

Banca Transilvania, liderul pieţei în domeniul cardurilor, a finalizat procesul de dezvoltare a aplicaţiei mobile BT Pay, aceasta fiind acum în faza-pilot, urmând a fi accesibilă clienţilor BT la finalul lunii ianuarie 2018.

BT Pay permite plăţi contactless, fiind bazat pe tehnologie inteligentă de plată Visa Token Service şi MasterCard Digital Enablement Service, arată un comunicat al instituţiei.

BT Pay presupune adăugarea în aplicaţie, în format digital, a cardurilor de debit şi de credit pe care un client le are la Banca Transilvania. Aplicaţia va putea fi descărcată pe smartphone-uri cu sisteme de operare Android şi iOS, din Google Play Store sau App Store.

Cu ajutorul BT Pay, clienţii BT vor putea realiza plăţi în ţară şi în străinătate, transfer de bani între cardurile proprii şi către alte persoane care au card la BT, consultarea detaliilor despre tranzacţiile realizate cu cardul BT, soldul şi, în cazul cardurilor de credit, sumele lunare de plată şi soldul punctelor de loialitate STAR.

Pe lângă aplicaţie, BT Pay cuprinde accesoriile de plată lansate până acum de Banca Transilvania: stickerul, ceasul şi brăţara contactless.