Browse By

BACALAUREAT 2011: Subiectele şi baremele la matematică şi istorie

Subiectele aferente probei obligatorii a profilului din cadrul examenului naţional de bacalaureat au fost transmise şi preluate în condiţii de securitate de către toate cele 741 de centre de examen, informează, miercuri, Ministerul Educaţiei.

bacalaureat subiecte 2011

bacalaureat subiecte 2011


Proba la examenul de bacalaureat 2011 a fost susţinută de aproximativ 210.000 elevi, diferenţiat, în funcţie de filieră, profil şi specializare.

SUBIECTELE LA ISTORIE

BAREMELE LA ISTORIE

SUBIECTELE LA MATEMATICĂ M1

BAREMELE LA MATEMATICĂ M1

SUBIECTELE LA MATEMATICĂ M2

BAREMELE LA MATEMATICĂ M2

SUBIECTELE LA MATEMATICĂ M4

BAREMELE LA MATEMATICĂ M4

► Matematică – pentru profilul real din filiera teoretică, pentru toate profilurile din filiera tehnologică şi pentru profilul militar, respectiv pedagogic – specializarea învăţători-educatoare din filiera vocaţională

► Istorie – pentru profilul umanist din filiera teoretică şi pentru toate profilurile şi specializările din filiera vocaţională, cu excepţia specializării învăţători-educatoare

Ultima probă scrisă din această sesiune a examenului de bacalaureat – proba la alegere din aria curricularăcorespunzătoare specializării se va desfăşura vineri.

Prima afişare a rezultatelor va avea loc duminică până la ora 16.00. În aceeaşi zi, între orele 16.00 – 20.00, vor putea fi depuse contestaţiile.

Soluţionarea acestora se va realiza în perioada 5 – 7 iulie, iar afişarea rezultatelor finale are ca termen limită data de 8 iulie.