Browse By

Autorul jafului de la casa de amanet, un tânăr de numai 19 ani, a fost reţinut

Autorul jafului de la casa de amanet, un tânăr de numai 19 ani, a fost reţinut

Anchetatorii arădeni l-au reţinut vineri seara pe tânărul care a comis un jaf la o casă de amanet din Arad în data de 17 iunie. „Sunt vinovat şi trebuie să plătesc!”, a recunoscut tânărul, care abia a terminat liceul şi ar trebui să susţină bacalaureatul săptămâna viitoare.

„Normal că îmi pare rău, dar aveam nevoie de bani, că am băgat maşina la cămătari. N-am vrut să fac nici un rău, m-am pierdut, când am intrat acolo am rugat-o frumos să îmi dea banii, i-am zis să stea liniştită că nu îi fac nimic. Acolo am stat 10 minute până am intrat, dar toata ziua m-am plimbat prin oraş, mi-am sunat prietenii să fac rost de bani.

Aveam nevoie de 550 de euro, mi-am plătit datoriile. Era ceva normal să mă prindă, sunt vinovat şi trebuie să plătesc”, spune tânărul.

În vârstă de 19 ani, acesta a fost prins după ce poliţiştii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interiorul casei de amanet.

Se vede clar cum individul, cu un cuţit în mână, o ameninţa pe casieră. Hoţul a băgat mâna în sertar şi a luat banii, iar femeia, disperată, a încercat să se lupte cu el.

Adolescentul a fugit cu 2.000 de lei şi cu două telefoane mobile. Procurorii l-au reţinut pentru 24 de ore şi urmează să-l prezinte judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.

Sursa: Pro TV