Browse By

Aradul Meu: Seminarii pentru motivare intelectuală

Aradul Meu logo

Aradul Meu logo

Prima ediție a proiectului „Aradul Meu, Seminarii pentru motivare intelectuală” are loc la Arad pe 25 iunie 2012, ora 16.00, în sala de conferință a Hotelului Iris (Str. Căpitan Ignat nr. 1). În acest sens, la Arad vin speakeri din toată țara care împărtășesc participanților din experiența lor de viață.

Aradul Meu este un proiect conceput pentru tinerii care vor mai mult. Proiectul este structurat în mai multe întâlniri cu specialiști din diferite domenii, oameni cu un oarecare succes și care doresc să împărtășească din experiența lor, din situațiile cu care s-au întâlnit, din calitatea rezultatelor obținute.

Realizate ca o serie de seminarii educative, evenimentele desfășurate sub egida “Aradul Meu” aduc participanților un volum important de cunoștințe și abilități noi, pe care aceștia le pot folosi în domeniul lor de activitate. De asemenea, “Aradul Meu” este un punct important de pornire pentru cei care își doresc să muncească la capitolul dezvoltare personală.

Este constatat faptul că tinerii au nevoie de motivare intelectuală și exemple viabile, exemple care să le întărească percepțiile. Evenimentele se adresează persoanelor care doresc să își îmbogățească bagajul de cunoștințe, care sunt preocupate de tema dezvoltării personale, care doresc să cunoască oameni din același domeniu de activitate și, în general, celor care vor să aducă ceva nou în viata lor profesională și nu numai…

Un lider se formează în timp. Fără o muncă asiduă și constantă nu putem deveni lideri. Ca orice abilitate, și aceasta trebuie dezvoltată pe durata întregii vieți. Învățăm din experiențe și încercăm să acumulăm cât mai multe cunoștințe de la ceilalți. Ajungem să avem succes mai ușor dacă învățăm de la alții decât dacă ne luptăm singuri.

Programul evenimentului va fi disponibil din data de 10 iunie 2012

Persoanele interesate de eveniment se pot înscrie accesând site-ul dedicat www.aradulmeu.ro – acolo unde sunt disponibile informații detaliate despre proiect.

Înscrieri: costul biletelor

Preț bilet normal – 20 RON

Preț bilet studenți – 10 RON

Un bilet este valabil pentru o persoană și asigură accesul la toate modulele.

Toți participanții au asigurată apă minerală / cafea pe toată durata evenimentului.

Biletele se pot procura din următoarele locații: Arad, Librăria Corina – Str. Mihai Eminescu nr. 2 sau telefonic/email la datele de contact de mai jos.

Biletele sunt disponibile din data de 5 iunie, recomandăm o precomandă a biletelor.

Evenimentul este restrâns la 45 de participanți. În acest moment mai sunt disponibile 40 de bilete.

Orange – 0741137868

Vodafone 0730533014

Luni – Duminică 10.00-22.00

Email: [email protected]

Parteneri direcți: KissFM, Gifted Children, Pro Arta și Asociația Amvest

Sponsorii evenimentului: Dc Print Media, Books Express, Etigara Runway, eAdvertising, Hotel Cosmin, Hotel Iris, Libraria Corina, CompAr, Organique Cosmetics, GamesLine, Arta Gradinilor, Ghidul Aradean.