Browse By

Arad. Curs de modeling Angels Events – Models

curs de modeling

curs de modeling

Se fac înscrieri în Arad pentru mult așteptatul curs de modeling organizat de agenția de Angels Events – Models care oferă oportunitatea copiilor si adolescenților din județul Arad să deprindă tainele modelingului, prin organizarea celui de-al III-lea curs de modeling autentic, organizat după programa în care cursanții vor învăța direct de la profesioniștii din domeniul fotografiei de modă, design-ului vestimentar, make-up-ului și evenimentelor fashion.

munca unui make-up artist

munca unui make-up artist

Printre colaboratorii acestei ediții se numară și make-up artist-ul concursului de frumusețe Miss Arad – Mistic Studio – Raluca Mnerie și unul dintre fotografii cu cea mai veche experiență din domeniul modelingului din Arad, Radu Ostafi.

Proiectul se întinde pe o perioadă de 6 săptămâni, cu un total de 15 de ore, care vizează inițierea și formarea în domeniu. Aceste noțiuni vor ajuta cursanții să acumuleze experiența necesară, pentru începerea activării în domeniu, chiar cu agenția de modele Angels Events – Models.

Agenția oferă celor mai talentați absolvenți, posibilitatea semnării contractului de impresariat artistic și colaborarea cu aceștia, pe o perioadă de minim un an. Activitățile în urma cursului sunt: prezentări de moda, ședințe foto, concursuri de frumusețe, reclame, emisiuni de nișa.

De asemenea cursanții vor trece și printr-o perioadă de practica, reprezentată de prezentări de modă și ședințe foto, realizate în regim profesional.

Cursul de modeling și foto-modeling este dedicat fetelor și băieților cu vârsta cuprinsă între 3-25 ani și va avea loc pe Calea Timișorii nr 30 (în incinta Clubului Sportiv Ballroom Dance)

Ballroom Dance

Ballroom Dance

IMPORTANT:
Orele și zilele de curs vor fi stabilite la prima întâlnire oficială.

Înscrierile pentru acest proiect se vor face pe Calea Timișorii nr. 30, după o PROGRAMARE INIȚIALĂ realizată la numerele de telefon: 0758 654 014 / 0742 531 043