Browse By

Arad. Carrefour-ul din Armonia Center se închide și se mută

Când? Cum? Unde?

Carrefour România a anunţat că magazinul lor din Armonia Center Arad se va închide din data de 30.08.2012.

Carrefour România caută un alt loc în Arad pentru magazinul lor, iar unele zvonuri spun că noua locație va fi tot prin zona cartierului Aurel Vlaicu din Arad.

Astfel destinația economică a Centrului Comercial Armonia Arad va fi schimbată, spațiul fiind transformat treptat, pe măsură ce chiriași se mută într-o altă locație, până în toamna anului 2013 într-un centru logistic sau parc industrial.

Scurs istoric

Armonia Shopping Center Arad s-a deschis în mai 2008 pe o suprafață de 12.550 metri pătrați cu investiție de peste 50 de milioane de euro. Conține un hypermarket Carrefour, un magazin Bricostore și o galerie comercială cu aproximativ 80 de magazine.

Cele din urmă

Astfel singurele centre comerciale, mall-uri care au mai rămas în continuare, încă în picioare, la Arad sunt: Atrium Mall și Galleria Mall, iar următorul mall care ar fi trebuit să fie AFI Palace Arad de lângă Atrium, va fi și acesta din urmă transformat într-un parc de retail, în perioada 2012-2013.

Proiectul AFI va cuprinde un mall, un hipermarket, un magazin de bricolaj și cladiri separate de birouri și servicii. Suprafața închiriabilă din mall va fi de 32.000 de metri pătrați iar parcarea va avea 1000 de locuri.