Browse By

Anvelope all season – cele mai bune oferte de la Anvelopex

Iarna este pe cale să îi facă loc primăverii în toată ţara, încet încet. Temperaturile care scădeau şi speriau românii au început să crească, vremea fiind potrivită pentru luna în care ne aflăm.

Când, unde şi de ce

Primăvara este şi momentul în care şoferii încep să se gândească la anvelopele de vară. Când, cum şi de ce trebuie schimbate anvelopele sunt întrebări care preocupă orice şofer. În plus, preţul acestora este un alt motiv de îngrijorare pentru cei care circulă cu maşina.

Echiparea autoturismelor
cu anvelope de iarnă este obligatorie

În urmă cu aproximativ doi ani se introducea în România legea care obligă şoferii să îşi echipeze maşinile cu anvelope de iarnă în sezonul respectiv. Legea a stârnit numeroase confuzii, şoferii neînţelegând exact când anume trebuie să îşi schimbe cauciucurile.

Astfel, şoferii trebuie să circule cu anvelope de iarnă atunci când circulă pe drumuri acoperite de zăpadă, polei sau gheaţă. E bine de ştiut, de asemenea, că este obligatoriu ca maşina să aibă cauciucuri de iarnă pe toate roţile.

În cazul în care şoferii aleg să nu respecte această lege riscă să fie pedepsiţi. Aceştia riscă să rămână fără certificatul de înmatriculare şi să plătească o amendă usturătoare.

Alege-le pe cele mai bune

În cazul în care, ca şofer, nu ştii ce e bine să alegi pentru maşina ta, alege site-ul Anvelopex.ro. Acest site oferă, pe lângă zeci de modele potrivite pentru orice tip de autoturism, şi sfaturi şi îndrumări pentru a face cea mai bună alegere.


Sursa foto: Anvelopex.ro

Pe site-ul Anvelopex găseşti anvelope de vară, anvelope de iarnă, anvelope all season, anvelope tracţiune, direcţie ori trailer.

Ai posibilitatea de a alege cauciucul perfect în funcţie de sezon, producător, diametru, lăţime şi talon, toate acestea selectându-ți şi alegând oferta care se potriveşte maşinii pe care o conduci.

Produsele sunt livrate oriunde în ţară, în cel mai scurt timp (ai posibilitatea de a alege locul în care doreşti să le primeşti: acasă sau chiar la birou, dacă nu e nimeni acasă care să le ridice). Anvelopex.ro are şi o ofertă atrăgătoare, livrarea fiind gratuită pentru achiziţionarea a patru sau mai multe anvelope.

Studiu: românii cumpără anvelope ieftine

Românii cumpără anvelope ieftine

Pe lângă faptul că românii nu înţeleg cu exactitate când trebuie să îşi echipeze autoturismul cu cauciucuri de iarnă, preţul este o altă problemă.

Motiv de enervare le dă şi drumurile din România, veşnic comentate şi înjurate. Drumurile proaste scad durata de viaţă a anvelopelor, deci şoferii trebuie să le schimbe tot mai des, să scoată tot mai mulţi bani din buzunar.

În România s-a efectuat un studiu ajungându-se la concluzia că românii cumpără anvelope ieftine. Iată aici interesantul studiu.

Citeşte şi Piaţa autohtonă, locul unde ajung cele mai ieftine anvelope din Europa