Browse By

Anunțul telefonic, cel mai mare ziar de publicitate din România

Anunțul telefonic

Anunțul telefonic, cel mai mare ziar de publicitate din România

Anunțul telefonic este cel mai mare și mai complex ziar de mică și mare publicitate din România cu peste 20.000 de anunțuri săptămânal și peste 4000 de utilizatori în 48 de ore.

Cel mai mare site de anunțuri online de publicitate fiind tocmai.ro, având 404.711 de vizitatori în ultimele 7 zile conform SATI în comparație cu anuntul.ro care avea doar 312.989 de vizitatori în ultimele 7 zile, conform trafic.ro, dar rămâne totuși pe locul 2, foarte important și impresionant în mediul online din România.

În varianta sa virtuală Anunțul telefonic cuprinde categoriile:

 • Anunțul Online unde poți adăuga chiar și gratis o ofertă.
 • Anunțul video pentru diverse reclame filmate din diferite categorii de la cele despre cinema, cele cu animale până la cele culturale.
 • M.anunțul.ro – Care cuprinde un ghid vocal pentru accesările de pe mobil.
 • Ghidul serviciilor unde poți căuta produsele mult mai ușor. Ramura aceasta îți oferă posibilitatea de a naviga pe harta țării  și de a adăuga o reclamă firmei tale pentru un potențial mai mare de clienți

Gama largă de produse servicii și firme românești pe care o poți găsi accesând pagina te poate ajuta să alegi eficient pentru nevoile tale, anunțul complex și vast favorizează în primul rând utilizatorii români.

Structurat bine și cu reprezentări evidente oferă informații despre:

 • publicitatea imobiliară a vânzărilor sau a închirierilor;
 • locurilor de muncă;
 • matrimonialelor;
 • publicitatea auto-moto;
 • cumpărărilor și vânzărilor de obiecte audio video și electrocasnice;
 • prestărilor de servicii;
 • afacerilor;
 • până la anunțurile cele mai diverse.

Dar cum poți adăuga un anunț?

Sunt 4 astfel de posibilități

 1. O variantă clasică la redacțiile Oficiile poștale și agențiile de publicitatedin București și Ploiești care sunt indicate pe site. Dacă optezi pentru această cale costul anunțului variază între 5 lei și 20 de lei în funcție de modelul ales. Aceste prețuri sunt pentru anunțurile de 15 cuvinte și includ TVA.
 2. O variantă Online care necesită un cont dar care oferă anumite avantaje cum ar fi: publicarea unui număr nelimitat de anunțuri, costul unui anunț e de doar 7 lei/apariție standard, se pot reedita și șterge anunțurile o dată publicate, primești primul cele mai noi anunțuri care te interesează. Ai acces la evoluția prețurilor imobiliare. Poți salva anunțurile selectate pe timp nelimitat.
 3. Varianta prin Telefon – prin apel la 0903909797 – număr valabil în rețeaua Romtelecom de luni până vineri între 10 și 18. Acest apel asigura 1 apariție în ziar și costă 1.5 euro pe minut.
 4. Prin sms la numerele 1217 – aduce o apariție în ziar și costă 2 euro sms-ul. și la 1218 ce aduce 2 apariții în ziar și costă 3 euro un sms. Textul mesajelor trebuie să conțină 130 de caractere și să nu fie scris cu diacritice. Și varianta Direct printr-un formular ce se poate completa repede, dar pentru o vizibilitate mai bună și mai multe apariții e nevoie de un cod de acces. Acest cod de acces se obține trimițând un sms cu textul anunț la 1219 (cost 3 euro/sms)

Concluzie

Ușor de accesat, bine dezvoltat, complex, cuprinzător și în continuă ascensiune site-ul Anunțul telefonic este o soluție pentru orice consumator al industriei publicitare din România.