Browse By

An Nou Fericit 2012 de la Google

An Nou Fericit 2012 de la Google

An Nou Fericit 2012 de la Google

Fanii Google Doodles – ilustrațiile fermecătoare şi re-imaginaţia de la Google care apare pe pagina principală a site-ului – poți obține o privire rapidă la doodle-ul de Anul Nou a companiei Google care urează un an nou fericit tuturor vizitarilor săi.

Google a postat doodle-ul său de Anul Nou 2012 pe paginile internaționale, unde din cauza diferențelor de fus orar, este deja Anul Nou 2012. Doodle-ul prezentate mai sus poate fi găsite pe site-uri, cum ar fi google.co.kr (Coreea de Sud) sau google.co.nz (Noua Zeelandă).

Google este cunoscut pentru a crea o varietate de Doodle-uri pe multiple paginii de pornire ale sale pentru evenimente majore. Dar se pare ca aceasta ar putea fi un doodle la nivel mondial. Le vom găsi pe toate destul de repede cu cât suntem cu toți mai aproape de ajunul Anului Nou 2012.

Doodles, creat iniţial în 1998 ca un fel de „out of office / în afara biroului” au observat că atunci când fondatorii Google au plecat la festivalul Burning Man, a devenit un fenomen on-line prin originalitatea sa. Acestea au fost făcute pentru a celebra sărbători internaționale, repere istorice, aniversari celebre şi despre orice altceva îți poți imagina. Doodle a devenit, deasemenea, o formă de artă, cu artişti şi designeri remarcații care prezintă Doodles la ocazii speciale.

Deasemenea și eu îți urez să ai parte de cel mai fericit an nou de până acum, dar un articol special în acest sens va fi dedicat la miezul nopții în România, așa că rămâne să revii pe site și atunci, sau mai ușor abonează-te în dreapta pe RSS, facebook sau twitter și rămâi la curent cu tot conținutul la dispoziția ta!

Să ai parte de tot ce e mai bun! :)

  • AnoN1m

    Frumosss sper să fie un an frumos cu de toate şi ţie îţi urez un LA MULŢI ANI ,Un an nou cât mai bun , cu mulţi vizitatori pe blog . Baftăăă

    • oglindadevest

      mulțumesc la fel :)