Browse By

Americanii către Trump: Sănătatea este o prioritate de vârf pentru primele 100 de zile

Dintre toate problemele care ţin de butonul fierbinte în jurul valorii din timpul alegerilor prezidenţiale, asistenţă medicală a aterizat că prima prioritate a americanilor într-un post-alegeri Reuters / Ipsos sondaj publicat joi.

Aproximativ 21 la sută din 1.782 americani chestionaţi au spus că asistenţă medicală ar trebui să fie obiectivul principal al preşedintelui ales Trump primele 100 de zile în funcţie. Locuri de muncă a venit că a două problema cea mai presantă, ales de 16 la sută. Imigraţia a venit în al treilea rând, ales de 14 la sută. Sondaj de opinie on-line, realizat de la 9 spre 14 noiembrie, a atras din toate cele 50 de state şi a avut o precizie de trei puncte procentuale.

Cu toate că sondajul nu dezvăluie ceea ce americanii doresc să schimbat cu privire la sistemul de asistenţă medicală de complex al ţării, acesta poate semnala frustrarea în legătură cu Actul de îngrijire accesibile (aka Obamacare), al preşedintelui Obama bucată semnarea legislaţiei de asistenţă medicală. Trump a promis în timpul campaniei sale să abroge rapid şi să înlocuiască legea o dată în birou. Dar, din moment ce a fost ales, Trump a mers înapoi acel plan, declarând că va lua în considerare păstrarea unor elemente Obamacare. Şi anume, el a plecat de la dosar că tentativ care doresc să împiedice companiile de asigurări de sănătate din nega de acoperire pe baza condiţiilor de pre-existente şi care să permită copiilor să rămână pe planurile lor de părinţi până la vârstă de 26.

Că mers pe jos-spate poate să fi fost o mişcare înţeleaptă de Trump. Într-un sondaj de octombrie de Kaiser Family Foundation, doar 37 la sută dintre americani au declarat că doresc o abrogare completă a ACA. Dar, aproape trei sferturi a spus asigurându-va că medicamente cu preţ ridicat sunt accesibile pentru cei care au nevoie ar trebui să fie o prioritate de top. În plus, 63 la sută au spus că a dorit să vadă guvernul să ia măsuri directe pentru a reduce costurile de droguri. Alte motive de îngrijorare de top incluse asigurându-va că planurile de sănătate au suficiente reţele de medic şi de spital, plus având protecţii din tarifele de out-of-reţea de mare medic în timpul vizitelor la spitalele din reţea.

În ciuda acestor preocupări raportate, Centrele pentru Medicare şi Medicaid Services (CMS) a anunţat, miercuri, că au văzut un impuls în ACA semn up în timpul perioadei de înscriere deschis din acest an, care a început noiembrie 1. Cele trei zile imediat după alegeri, în special, ferăstrău supratensiunile, rapoarte CMS, cu mai mult de 300.000 de semn up total (în medie aproximativ 100.000 pe zi). Anul trecut, în acelaşi interval de timp (a două săptămâna de înscriere), media zilnică a fost de aproximativ 76.000. În general, în primele 12 zile din 2016 de înscriere, CMS a raportat au existat mai multe planuri de 53000 selectate decât în ​​acelaşi interval de timp, anul trecut. Total semn up top acum un milion.