Browse By

Ai nevoie de un instalator profesionist?

capturansite-instalator-profesionist.ro

Ai probleme cu instalatia electrica, sanitara, termica sau poate cu gazul sau aerul conditionat? Atunci inseamna ca ai nevoie de un instalator profesionist care sa iti rezolve aceste probleme.

De exemplu la o instalatie electrica

Multe dintre casele vechi nu au suficiente prize pentru necesitatile din zilele noastre si au o cablare invechita care in unele cazuri extreme poate lua foc oricand, alte probleme pot fi becuri care palpaie, caderile de tensiuni sau de siguranta, scurt circuit, astfel ca trebuie sa va actualizati la noile standarde.

Electricieni calificati pot actualiza instalatiile dvs si sa adauge mai multe prize, pot identifica multe dintre problemele din casa ta sau de la birou.

Nerezolvarea la timp a problemelor poate fi mult mai costisitoare pentru ca problemele se pot raspandi si la vecini. Daca acest caz este si al tau atunci un electrician iti poate estima cat costa reparatia.

Problemele electrice pot fi foarte periculoase si iti poti pune viata si proprietatea in pericol. Banii cu care vei plati un specialist care sa-ti rezolve toate problemele si actualizarile sunt o investitie pentru sanatatea si siguranta ta care merita.

De exemplu la o instalatie sanitara

Este un profesionist specializat in instalarea si intretinerea sistemelor utilizate pentru apa potabila pentru consum, canalizare si scurgere in sisteme/ instalatii sanitare, de exemplu: montarea de boilere, obiecte sanitare, pompe submersibile, hidrofoare si apometere.

Cand oameni intampina astfel de cazuri, ei cauta sa gaseasca omul care sa le rezolve problemele pe la prieteni, familie, rude prin recomandari pentru ca sa gaseasca omul potrivit pentru munca potrivita.

Au nevoie de cineva cu experienta si nu de cineva care se intalneste pentru prima data cu o astfel de munca, fara experienta care doar le mananca din timpul, energia si in unele cazuri de banii pentru o munca realizata prost.

Atunci nu cauta mai departe pentru ca pe site-ul instalator-profesionist.ro gasesti persoana potrivita dintre zeci de oferte pe domenii de specializare de la electrician, aer conditionat, apa, sanitare, centrale termice si gaz.

Pe site gasesti datele lor de contact (email si telefon), ani de experienta acumulata, descrierea detaliata a serviciilor (manopere) pe care le presteaza si in ce localitate (sector), garantia acordata (intre 2-5 ani – in functie de materiale), autorizatiiie si calificarile acestora precum si recenzii de la ultimi clienti, poze cu persoana dar si poze cu ultimele lucrari, instalatii executate din portofoliu, inclusiv o lista de preturi cu serviciile prestate in functie de apartament si numarul de camere cat si in functie de materialele folosite.

Iar daca nu gasesti vreo informatie care te intereseaza, un detaliu, o aproximare de pret, atunci poti foarte usor sa folosesti datele de contact si sa-i intrebi linistit.

Iar partea buna a lucrurile este ca daca ai un prieten care are una dintre aceste meserii, atunci poti sa-l ajuti recomandandu-I pe site sau sa discuti cu acesta si mai apoi sa-l inscrii chiar tu direct pe acest site. Iar el iti va fi pe deplin recunoscator pentru acest serviciu, pentru ca ii vei aduce clienti noi si bani mai multi in buzunar.

Site-ul are si pagina de fb facebook.com/pages/Instalator-Profesionist/294585990598314 si cont de twitter @instalator1