Browse By

Acuzații de jaf pentru Suge Knight și Katt Williams

Katt Williams (stânga) și Suge Knight (dreapta)

Katt Williams (stânga) și Suge Knight (dreapta)

Suge Knight și actorul de comedie Katt Williams au fost arestați miercuri și acuzați de jaf după ce un fotograf celebru a raportat că bărbații i-au furat luna trecută aparatul de fotografiat.

Procurorii declară că Williams și Knight, care au fondat Death Row Records, au fost arestați miercuri. Knight are o condamnare anterioară pentru atac cu o armă mortală și ar putea face până la 30 de ani de închisoare dacă va fi condamnat.

Oamenii sunt acuzați că pe 5 septembrie au luat aparatul de fotografiat al unui paparazzi în Beverly Hills, California. Incidentul este în continuare în curs de investigare de către poliția din Beverly Hills, care nu a returnat imediat un mesaj de telefon prin care să comenteze cazul.

Williams, care a fost arestat la un tribunal din Los Angeles-zona de când a apărut pentru o trimitere în judecată într-un caz de atac separat, se confruntă cu până la șapte ani de închisoare dacă va fi condamnat.

Knight, 49 de ani, a fost arestat în Las Vegas. Poliția a spus că a fost luat în custodie fără incidente.

Un mesaj de telefon pentru Anthony Brooklier, un avocat care l-a reprezentat pe Knight, nu a fost returnat imediat. Un mesaj de e-mail trimis către agentul lui Williams, Chris Smith, nu a fost returnat imediat.

Williams, 43 de ani, a jucat în mai multe filme de comedie, cum ar fi în First Sunday și Friday After Next.

Knight a fost împușcat și rănit într-un club de noapte din West Hollywood, California cu aproximativ o săptămână și jumătate înainte de incidentul cu fotograful. El a fondat Death Row Records, una dintre primele case de discuri rap din anii 1990, dar mai târziu a declarat falimentul, iar compania a fost scoasă la licitație.