Browse By

Accesoriile KLYP (blitz si trepied) pentru iPhone 4/4s

KLYP, accesoriul ce are blitz si minitrepied pentru iPhone 4/4S

KLYP, accesoriul ce are blitz si minitrepied pentru iPhone 4/4S

Pasionati de fotografie si produsele Apple au parte de o lansare deosebita.

In categoria accesoriilor pentru smartphone-uri, Manfrotto a observat trendul pentru folosirea acestor dispozitive la realizarea de fotografii si filmari, dar si nevoia de surse de lumina (blitz) si minitrepiede pentru cresterea calitatii acestor rezultate multimedia.

Realizat special iPhone 4/4s, KLYP este un bun cu stil si functional (minitrepiedul si blitzul), pentru a putea realiza fotografii expuse corect dar si filmari luminoase, oferind in acelasi timp o calitate mai buna la apelurile video.

KLYP este disponibil in mai multe kituri:

  • din carcasa cu doua adaptoare pentru atasarea trepiedului si a lumnii;
  • din carcasa cu panoul Manfrotto ML240 LED;
  • contine carcasa cu lumina ML240 si minitrepiedul Manfrotto Pocket;
  • ultimele doua kituri sunt formate din carcasa, cu posibilitatea inlocuirii panoului de 240 de LED-uri cu un model mai compact, respectiv ML120 LED.

Carcasa KLYP, construita din policarbonat captusit cu un material placut la atingere, poate fi folosita ca o husa pentru iPhone 4/4S, protejandu-l la exterior, in timp ce partea interioara previne zgarierea smartphone-ului. Multumita constructiei in doua parti, se fixeaza strans in jurul aparatului, lasand toate comenzile si butoanele usor accesibile utilizatorului.

Cand adaptoarele nu sunt atasate, KLYP ramane neteda, fara denivelari, gartie sistemului conceput si patentat de producatorul italian Manfrotto. Acelasi sistem permite ca accesoriile sa fie atasate in oricare din cele patru punte de prindere pe carcasa, pentru a putea alege modul cel mai potrivit de fotografiere sau filmare, portret sau landscape.

De asemenea, lumina poate fi indreptata fie spre fata sau spatele telefonului, pentru a lumina ambele camere ale iPhone-ului, pentru aplicatiile video precum FaceTime, Skype sau chat.

Mai multe detalii despre produs, se pot gasi pe internet, pe site-ul Manfrotto Romania, la www.manfrottoromania.ro

Dispozitivul va fi in scurt timp disponibil si in magaznele IT&C si foto din Romania, prin Simus Trading, reprezentant oficial in Romania.

Tu cum vei folosi accesoriul KYLP de la iPhone-ul tau? Raspunde mai jos printr-un comentariu.