Browse By

4 noi rețele de socializare de observat în 2012

De peste mai mult de un deceniu, Facebook și MySpace sunt cele mai cunoscute și utilizate rețele de socializare. În ultimii ani însă au fost create o serie de alte astfel de rețele, în funcție de interesele utilizatorilor.

Rețelele de socializare sunt tot mai utilizate în ultimii ani

Rețelele de socializare sunt tot mai utilizate în ultimii ani

Iată patru astfel de rețele de socializare de vizitat, observat – și, eventual, de utilizat – în anul 2012:

1. Empire Avenue

Această rețea de socializare a fost lansată la începutul anului 2011 însă acum, după un an, este mai popular ca oricând. Aici sunt posibile discuțiile cu prietenii, legarea unor prietenii noi, jocurile online, promovarea blogurilor personale și multe alte activități, pe toate gusturile. De asemenea, pe Empire Avenue se pot găsi oportunități de afaceri, cum ar fi parteneriatele sau locurile de muncă.

Empire Avenue, unul dintre cele mai populare site-uri de socializare

Empire Avenue, unul dintre cele mai populare site-uri de socializare

2. GetGlue

GetGlue este, în prezent, o rețea de socializare în proces de dezvoltare. Pe acest site pot fi vizionate filme, emisiuni TV sau altele. utilizarea GetGlue este simplă, tot ce trebuie să faci este să te loghezi și să dai start căutărilor și socializării, pentru distracție garantată. În plus, le poți arăta prietenilor tăi la ce te uiți în momentul respectiv, sau care sunt emisiunile ori filmele preferate. De asemenea, GetGlue îți arată câți dintre prietenii tăi se uită în același timp cu tine la emisiunile sau filmele respective.

Site-ul GetGlue este o aplicație gratuită pe iPhone, iPad și Android.

Logo GetGlue

Logo GetGlue

3. Schemer

O nouă rețea de socializare se află în perioada de teste. Însă pare a promite multe, fiind numit ”pur și simplu un loc proiectat pentru a te ajuta să faci chestii”. Deocamdată este greu de spus dacă Schemer va fi parte a Google+ sau va fi un proiect individual. Cu toate acestea, rețeaua de socializare are șanse mari să fie una dintre cele mai ”fierbinți” astfel de rețele.

Schemer, o rețea de socializare aflată în teste (deocamdată)

Schemer, o rețea de socializare aflată în teste (deocamdată)

4. Chime.in

Chime.in este o rețea de socializare deținută de UberMedia și a fost lansată toamna trecută. Aici utilizatorii își pot posta blogurile, fiind considerat mult mai elegant decât Facebook. Editorul executiv al site-ului susține că pe Chime.in este incredibil de ușor să partajați videoclipurile, să publicați sondaje, să creați galerii foto sau alte postări. Potrivit specialiștilor, Chime.in are șansele să fie următoarea mare rețea de socializare dacă înregistrările pe site continuă să crească.

Chime.in și-a format o comunitate mare într-un singur an

Chime.in și-a format o comunitate mare într-un singur an