Browse By

1 proiect din Arad s-a calificat în Semifinala Campionatului de Bine

Cea de-a IV-a ediţie a Campionatului de Bine – cea mai amplă competiţie dedicată finanţării organizaţiilor neguvernamentale prin intermediul donaţiilor individuale – se desfăşoară între 6 decembrie 2016 – 15 februarie 2017 pe www.bursabinelui.ro.

Din totalul celor 110 proiecte inscrise în competiție, 54 de proiecte implementate de 44 de organizații non-profit s-au calificat în Semifinala Campionatului de Bine. În această etapă, fiecare proiect trebuie să atragă donații de cel puțin 1.000 de lei, de la 20 de donatori diferiți, în perioada 20 decembrie – 18 ianuarie 2017.

Până în acest moment, proiectele organizațiilor din Campionatul de Bine au atras 21.000 de euro prin intermediul a 1.600 de donații, în doar două săptămâni.

La finalul Campionatului de Bine vor fi recompensate primele 3 proiecte în funcţie de numărul donațiilor și numărul de donatori atrași, premiile constând în dublarea sumei strânse în perioada competiţiei, în limita a 5.000 Euro pentru fiecare proiect câştigător. În cadrul celor trei ediţii anterioare, donaţiile au depăşit suma de 180.000 de Euro, valoarea totală a premiilor acordate de BCR câştigătorilor fiind de încă 45.000 Euro.

Despre proiectul din Arad
Organizație – Asociația Social Activ – ASA
Step over it Proiect socio-educational și de prevenire a comportamentelor deviante
https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Step-over-it-Proiect-socio-educational-si-de-prevenire-a-comportamentelor-deviante

Proiectele calificate în Semifinală pot fi vizualizate pe BursaBinelui.ro, în secțiunea dedicată Campionatului de Bine: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Participanti?StageId=10&editionId=5

Despre Campionatul de Bine
Campionatul de Bine este o competiţie pentru strângerea de donaţii adresată ONG-urilor din România, urmărind să transforme organizaţiile în fundraiseri, în vederea atragerii de donaţii.

Campionatul este găzduit, organizat şi implementat de Bursă Binelui, unică platforma online de donaţii necomisionate, dezvoltată de către Banca Comercială Română, în parteneriat cu EuPlatesc.ro.

Bursa Binelui este singura platformă online care permite donaţiile fără comisioane, încurajând astfel donatorii care vor să participe cu sume mici (5, 10 lei) pentru susţinerea financiară a unei cauze. Suma minimă care poate fi donată este de 5 lei. Toată tranzacţia este 100% securizată şi nu se percepe niciun fel de comision.