Browse By

X Curier servicii de livrare

Despre X Curier si cu ce se ocupa?

Compania X Curier a fost infiintata in urma unei analize amanuntite a nevoilor de servicii profesioniste de curierat identificate pe piata romaneasca. Fiind constienti de faptul ca o colaborare se bazeaza pe seriozitate, pe respectarea termenilor si a promisiunilor facute, X Curier este alaturi de dumneavoastra si va sustine prin servicii de calitate, care sa va ajute la onorarea angajamentelor facute partenerilor dumneavoastra de afaceri. Reteaua de distributie X Curier permite livrarea in 24 de ore in toate orasele din tara. X Curier a implementat proceduri de monitorizare video in toate centrele de sortare, folosind multihub pentru ca toate expeditiile trimise de orice client, sa ajunga la timp in toate orasele tarii in siguranta.

Cea mai rapida solutie posibila care respecta termenele limita critice. Cand aveti nevoie de un curier urgent, stiti la cine sa apelati. Serviciile X Curier sunt cele mai potrivite nevoilor oricarui client si sunt specializati in colectii si livrari urgente 24h la nivel national, in toate orasele din Romania, indiferent de originea sau destinatia expedierii. Angajamentul companiei de livrari X Curier ofera cel mai inalt nivel de servicii pentru cerintele dvs de livrare la timp, avand la dispozitie automobile moderne si o comunicare constanta cu toti soferii companiei, cu ajutorul gadgeturilor de ultima generatie.

De ce sa alegeti X Curier pentru livrarile dvs?

X Curier dispune de arie variata de servicii pentru fiecare client in parte: servicii de curierat rapide, trimiteri postale prin X Curier, acoperire 100% pe intreg teritoriul Romaniei, livrare garantata – (livrata la timp), colectate si livrate in cel mai rapid mod posibil de un curier, comunicare continua – de la confirmari prin e-mail de rezervare la un apel telefonic imediat sau e-mail la finalizare. De asemenea, am observat faptul ca ofera flexibilitate in satisfacerea nevoilor clientilor prin indermediul sistemului electronic de urmarire a expedierilor, a aplicatiei online interconectabila si a sistemului implementat de scanare si imprimante mobile la livrare/ridicare expeditii. Totodata, X Curier ofera un raport calitate-pret favorabil clientilor lor.

Pe langa serviciile din cadrul companiei X Curier amintite mai sus, exista si alte servicii optionale, precum: livrarea plicurilor si coletelor din usa in usa, livrare in weekend (sambata), posibilitate de colectare dupa ora 17:00, timp de tranzit de 24 de ore, pentru localitatile aflate in aria de acoperire X Curier; extinderea limitei de raspundere; serviciul retur documente (documente originale semnate si stampilate); serviciul confirmare de primire; serviciul ramburs (colectare-livrare) – oferit numai pentru expedieri asigurate; expedieri de la/catre persoanele fizice (discount 20% la expeditiile preluate/livrate din sediile X Curier; redirectionarea/corectarea adreselor in cadrul aceluiasi centru X Curier (dupa ce s-a incercat efectuarea livrarii la adresa initiala mentionata de expeditor); serviciu cu livrare catre localitati aflate in afara arieri de acoperire; serviciu livrare colete grele, inclusiv.

Livrari in 24 de ore in toata Romania prin X Curier

X Curier se mandreste cu serviciile personale de livrare, care pot trimite pachetul la destinatie, in ciuda unor termeni limita. Daca aveti o livrare urgenta care trebuie sa ajunga intr-o anumita locatie in timp rapid, X Curier va face tot posibilul ca pachetul sa ajunga la timp la destinatie, cu ajutorul soferilor profesionisti din cadrul companiei. Serviciul standard X Curier include, de asemenea, livrarea non-stop pe parcursul zilei si a noptii, asigurandu-va ca pachetul dvs va ajunge acolo la timp. Pentru livrarile coletelor in maximum 24 de ore sau chiar in cadrul aceleasi zile cu o durata de succes, sunteti cu siguranta in locul potrivit. X Curier face totul pentru a va asigura ca pachetul dvs ajunge la destinatie in timpul alocat in orice moment al anului.

Nu numai ca serviciul de livrare X Curier este unul dintre cele mai fiabile din Romania, (in 2017 se preconizeaza o crestere seminificativa) dar este, de asemenea, foarte ieftin, ceea ce inseamna ca oricine poate sa utilizeze serviciile X Curier, bugetul nefiind o problema majora. Indiferent daca aveti un cadou pentru ziua de nastere de ultima ora de trimis, aveti o livrare medicala urgenta sau trimiteti cateva documente importante ale companiei dvs, soferii nostri sunt in asteptare pentru apelul dvs si va stau la dispozitie. Cei din cadrul companiei X Curier au facut tot ce le-au stat in putinta pentru a asigura tuturor clientilor, ca intregul procesul de transport va decurge cat mai usor posibil prin mai multe mijloace, astfel incat sa nu existe intarzieri inutile pe traseu. De asemenea, la XCurier, exista posibilitatea de informare in permanenta despre evolutia coletului pe intreg traseul la nivel national, cu ajutorul serviciului de urmarire a expedierilor. Toate serviciile X Curier garanteaza tuturor clientilor din Romania ca pachetul va ajunge acolo la timp!

Datele de contact
Web: Xcurier.ro
E-mail: office@xcurier.ro

BUCURESTI
B-dul Timisoara Nr. 92, Sect.6
Tel: 0786-860056 Tel: 0786-860058

CLUJ-NAPOCA
Calea Baciului Nr. 87, Jud Cluj
Tel: 0786-860066 Tel: 0786-860068