Browse By

Protestatarii aruncă cu doze de Pepsi spre poliție în timpul demonstrațiilor de Ziua Muncii

Un protest de Ziua Muncii din Portland a fost oprit după ce demonstranții au aruncat cu doze pline de Pepsi spre ofițeri de poliţie, pentru că unul a lovit un medic, potrivit poliției din orașul american.

Luni, în timp ce raliul pro-forței de muncă, anti-Trump din Oregon a coborât în violență, poliția din Portland a scris că demonstranții începuseră să arunce obiecte, inclusiv doze pline de Pepsi spre ofițeri.

La scurt timp după ce permisul de protest a fost revocat și poliția s-a mutat pentru a-l închide. Trei persoane au fost arestate. La începutul zilei, poliția ignorase un protestatar care oferea o doză de Pepsi.

Utilizarea Pepsi de către protestatari a fost legată de mass-media socială în recentul spot ridiculizată pentru băutură în care a arătat că modelul Kendall Jenner a dezamorsat un moment tensionat la o demonstrație, dându-i un Pepsi unui ofițer de poliție. Pepsi a îndepărtat spotul în aprilie după ce a fost acuzat că a cooptat imaginile mișcărilor de protest pentru a vinde doza.

Spotul video

Cel puțin trei persoane au fost arestate la mitingul din Portland, după ce anarhiștii au distrus o mașină de poliție, au deteriorat ferestrele și proprietățile, au început focuri pe străzi și au atacat ofițeri, potrivit poliției.

Poliția a declarat că permisul de protest a fost anulat „din cauza numeroaselor incidente de proiectile aruncate, dispozitive incendiare și alte condiții nesigure”. Nu au fost raportați răniți grav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *