Priveghi în orașul german pentru femeia târâtă pe străzi

Sute se adună în Hamelin pentru a participa la priveghere pentru victime atac, care se află în comă după ce a fost legat de o mașină și târât de 250 de metri.

Indignare peste un atac asupra unei femei care a fost târât pe străzile unui oraș din nordul Germaniei în spatele unei mașini cu o frânghie legată în jurul gâtului ei a determinat sute de oameni pentru a participa la o noapte de veghe pentru ea.

În vârstă de 28 de ani, o femeie este în comă într-o stare critică în spital din Hamelin ca urmare a avut loc duminică seara.

fostul ei partener, un bărbat în vârstă de 38 de ani, sa predat poliției și se află în stare de arest se confruntă cu o taxă potențială de tentativă de omor. El și femeia sunt considerate a fi de origine kurdă.

Femeile au fost târât de-a lungul drumului, de aproximativ 250 de metri. Fiul ei, în vârstă de doi ani, a fost raportat în partea din spate a mașinii la momentul respectiv.

Localnicii au participat la privegherea a avut loc în sus pancarte pe care scria “incredibil” și “opri violența împotriva femeilor”.

Primarul Hamelin lui, Claudio Griese, sa adresat mulțimilor spunând că actele de violență au fost o parte nefericită a societății, dar că incidentul de duminică a fost deosebit de oribil.

“Nimeni nu ar fi putut imagina că un astfel de act barbar care ne aduce aminte de execuții din Evul Mediu a fost posibilă într-un oraș cum ar fi Hamelin”, a spus el.

El a spus privegherii, la care au participat membrii ai familiei victimei, inclusiv fratele ei și copiii săi, a trimis mesajul: “Violența nu are nici un loc în acest oraș.”