L. Orban: Azi am scăpat de o gașcă din PSD iar pentru ca lucrurile să revină la normal, trebuie să scăpăm și de a doua

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că niciun parlamentar al partidului nu a votat la moțiune, afirmând că “azi am scăpat de o gașcă din PSD”.

“Azi am scăpat de o gașcă din PSD, gașca Ponta-Grindeanu. Pentru ca lucrurile să revină la normal și România să meargă înainte trebuie să scăpăm și de a doua gașcă din PSD — Dragnea-Olguța-Firea”, a spus Orban, la Palatul Parlamentului, după adoptarea moțiunii de cenzură.

Orban a spus că lucrurile vor reveni la normal în România când “toți pesediștii vor fi trimiși acasă”.

El a adăugat că PNL a demonstrat, încă odată, că este un partid de caracter, un partid care respectă voința oamenilor care i-a trimis în Parlament.

“Niciun parlamentar al PNL, în ciuda presiunilor exercitate de coaliția de guvernare, în ciuda zvonurilor lansate în mod nedrept în toată media, niciun parlamentar al PNL nu a votat”, a mai precizat Orban.

Moțiunea de cenzură “România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor” a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, a anunțat secretarul Camerei Deputaților, Ioana Bran.