Facebook Timeline – Ce este și cum îl poți avea? activează-l acum înaintea prietenilor tăi

Facebook s-a întors de la conferinta f8. Facebook cu o noua optiune, a introdus un concept cu totul nou numit Timeline, care va înlocui profilurile vechi de la 29 septembrie. Deci, ce este această cronologie (Timeline) şi ce este nou in ea?

Inca de la început Facebook a fost despre profilul şi peretele tau care inca sunt parte integranta a siteului. Ei au format o parte integrantă a prietenilor tai, dar acum facebook a luat o decizie cu reinventarea profilului şi numindu-l cronologie.
Cronologie dispune de toate lucrurile pe care le-ai facut de cand ai intrat pe facebook. Este ca o revista cu fotografii si ba chiar ai si coperta. Da! Este o revista care dispune de evenimentele vietii tale. Să aruncăm o privire mai profundă la cronologie.

Cover – Coperta

Cover este ca o poza de profil mare. Este prima poza care sare in ochii atunci când cineva intră sa va vada profilul. Este o imagine mare si reprezentativa din viata ta.

Stories – Poveștile
Odată ce aţi defilaţi în jos, imaginea ta profil poate fi văzuta împreună cu unele informaţii despre dvs., numărul dvs. de prieteni, lucrurile care va plac, note, etc care pot fi editate. Apoi, există opţiunea de a posta actualizări de status. Caseta de actualizare de status este reînnoita în totalitate. Acum, există mai multe opţiuni, cel mai imprtant este că acum vă puteţi marca evenimentele dumneavoastră din viaţă pe Facebook. De la un dorintele de a cumpara o casa la o relaţie, există opţiuni incorporate, precum si cele particularizate disponibile pe care va lasa amprenta evenimentele din viaţa ta în cronologie Facebook.
Lucrurile pe care le partajaţi, comentarii, etichetele recente şi alte chestii similare, vor fi arătate aici.

Apps
Apps devenit o parte integrantă a cronologiei. Apps sunt acum strâns integrate cu facebook. Deci ce chestii faci folosind aplicaţiile va fi adăugat la cronologie. De exemplu, dacă te uiţi la un film prin app Netflix, sau asculti o melodie prin app Spotify, totul va fi listat în cronologia ta.

Cum se ajunge la Timeline Facebook? Sa pot activa Facebook Cronologie?
Acest lucru devine acum mai interesante De acum vă puteţi înscrie dar doar pentru voi ca sa va vedeti profilul cu cronologie, aşteptaţi până la 29 septembrie pana cand este disponibil pentru toată lumea. Pentru a vă înscrie, va rog sa urmati pasii de mai jos:
Dacă sunt prea agitat pentru a obţine cronologie, puteţi să-l acum folosirea acestui hack simplu.

Ia Facebook Cronologie acum!

Activarea interfeţei Facebook Timeline

1. Accesaţi acest link iar la cererea de permisiune, dacă apare aşa ceva, selectaţi “Allow”.

2. Alegeţi opţiunea “Create New App” – căsuţa indicată cu săgeata.

3. În câmpurile “App Display Name” şi “App namespace” treceţi ce doriţi, dar nu includeţi spaţii, litere mari şi cifre. Confirmaţi politica de utilizare bifând “I agree…”.

4. După introducerea codului captcha, veţi fi direcţionat către pagina de mai jos. Selectaţi opţiunea “Open Graph” din coloana din stânga.

5. În câmpurile indicate de săgeţi sunteţi liberi să scrieţi ce vreţi. După completarea lor faceţi click pe “Get Started”

6. Deşi ce vedeţi mai jos pare complicat, nu trebuie decât să selectaţi opţiunea de la sfârşit: “Save changes and next”.

7. Idem şi pentru următoarea pagină.

8. La fel, nu editaţi nimic, daţi doar click pe “Save and finish”.

9. Reveniţi în pagina voastră de profil şi selectaţi “Get it now ” din fereastra nou apărută.

10. Observaţi noua interfaţă şi timeline-ul din coloana din dreapta.

Update: toată lumea are acum facebook timeline (cronologie) la bine și la rău

Modificati-va cronologia – timeline şi faceți schimb de comentarii si like cu noi! : D

Sigla facebook