Browse By

Crosul Olimpiadei 2012 la Arad

sigla olimpiadei

Sâmbătă, 23.06.2012 la ora 10:00 s-a dat startul Crosului Olimpiadei de la Stadionul Gloria. Vremea frumoasă și adierea plăcută a vântului a contribuit la buna desfășurare a acestuia sub supravegherea unui echipaj de jandarmi și de la poliția locală.

Organizat împreună de preș. UDOMR, dl. Radu Nelu și a coordonat de președintele federației de atletism Arad d-lui prof. Ioan Marconi la start într-o atmosferă de sărbătoare s-au aliniat peste 50 de concurenți de toate vârstele, predominând copii atât băieți cât și fete.

După parcurgerea traseului stabilit, în ordinea sosirii la finiș s-au înmânat diplome, cupe și premii:

  • Locurile 1, 2, 3, băieți și
  • locurile 1, 2, 3, fete.

Diplome au primit și concurenți sosiți pe locurile 5-2 atât fete cât și băieți și cel mai tânăr concurent și cel mai vârstnic.

Premiile de deosebit de generoase au surprins plăcut pe cei premiați, constând în:
1 DVD Player, 3 miniradiouri, 12 cupe inscripționate, 21 medalii, 24 tricouri inscripționate, 1 ceas de mână subacvatic, adidași sport, 1 geantă școlară, 21 diplome și 1 lanț de argint pentru o fetiță.

S-au făcut fotografii de grup cu premianții și cu toți participanți. Totul s-a încheiat într-o atmosferă de sărbătoare și voie bună. Mulțumim pe această cale și sponsorilor mai mult decât generoși fără de care această manifestare sportivă nu ar fi avut loc.

Puiu G. Cernuș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *