Concursul de educație ecologică „Școala Zero Waste” pentru elevii arădeni

Echipa câștigătoarea a concursului de educație ecologică „Școala Zero Waste” în 2013

Echipa câștigătoarea a concursului de educație ecologică „Școala Zero Waste” în 2013

“Școala Zero Waste” este un concurs național de educație ecologică și colectare selectivă adresat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial din România. Perioada de desfășurare a concursului este 22 Aprilie – 30 Mai, iar premiile se ridică la peste 60.000 de lei.

Școlile din Județul Arad  care doresc să intre în competiția pentru marele premiu, reprezentat de o tablă interactivă, un video-proiector, un laptop și o imprimantă multifuncțională oferit de partenerul proiectului, Continental Corporation, se mai pot înscrie până în data de 21 Martie – detalii despre procedura de înscriere – www.EcoStuff.ro

Ne bucurăm că putem sprijini și anul acesta proiectul „Școala Zero Waste”, de această dată la nivel național. Este o inițiativă foarte bună pentru a educa tinerii în legătură cu protecția mediului înconjurător, iar compania noastră susține formarea tinerilor și acțiunile care duc la un mediu viitor curat și sustenabil. Le dorim succes tuturor școlilor care se vor înscrie, dar și elevilor ambițioși în cursa pentru premiile extrem de atractive și folositoare.” Prof. dr. Christian von Albrichsfeld, director general Continental Automotive Romania și șeful pe Cercetare și Dezvoltare Continental din România..

Cei mai silitori elevi vor putea câștiga un laptop, o bicicletă, un aparat foto sau unul dintre cele 400 de alte mici premii și recompense. Vor fi acordate și câte două mențiuni pentru cei mai harnici și implicați elevi din fiecare județ participant.

În plus profesorii coordonatori ai primelor trei școli câștigătoare în Concursul „Școala Zero Waste” ediția 2014 vor primi câte o tabletă.

Organizatorii își doresc să răsplătească eforturile cât mai multor elevi implicați în acest concurs. Pe această cale invită toate companiile care doresc să se implice și să acorde premii speciale, indiferent de valoarea acestora și indiferent de județ  să ia legătura cu organizatorii la scoalazerowaste@ecostuff.ro.


Read Next

Desuuri ca-n povesti