Cercetătorii descoperă secretul fructului miracol Synsepalum dulcificum din vestul Africii. Care este?

Cercetătorii descoperă secretele fructului miracol Synsepalum dulcificum din vestul Africii. Care este?

Cercetătorii descoperă secretele fructului miracol Synsepalum dulcificum din vestul Africii. Care este?

Desi nu este foarte bine cunoscut în Statele Unite, cel puţin până în ultimii ani, fructul miracol este asemnator cu afinele dar care are proprietatea unica de a fi în măsură să facă alimente acide sau amare sa aibe gust dulce. Şi în timp ce proteina care face posibil acest lucru a fost cunoscut de ceva vreme, doar cum anume a făcut era trucul său misterios, pana acum. O echipa de cercetatori japonezi şi francezi care lucrează împreună au rezolvat puzzle-ului şi au publicat rezultatele eforturilor lor în Proceedings al Academiei Nationale de Stiinte.

Fructul miracol, boabe de planta Synsepalum dulcificum, creste natural în vestul Africii / Africa de Vest şi localnicii stiau demult de proprietăţile sale de îndulcire. Explodeaza unul din boabe mici în gură şi timp de o oră, alimente cum ar fi muraturi, bere, grapefruit sau gust de tei, cum ar fi versiunile dulce a sinelui lor anterioare. Mai recent, efectele fructelor miracol au fost popularizat de aromă-declansare partide, numit astfel din cauza asemănării senzaţional ciudat la efectele halucinogene. Sau cum Keiko Abe, unul dintre conduce echipa, rapoarte, efectul este destul de magic.
Pentru a ajunge la partea de jos a modului de fructe miracol efectuează magia sale, echipa a crescut de celule umane de rinichi intr-un vas care au fost proiectate pentru a produce proteine ​​dulce receptorilor. Ei au aplicat apoi un produs chimic care a cauzat celule receptoare pentru a aprinde atunci când este activată. Apoi, ei au aplicat miraculin, proteine ​​în sectorul fructelor miracol faptul că este responsabil pentru efectele de îndulcire. După aceea au adăugat substanţe diferite, cu niveluri diferite de pH-ului şi a constatat că miraculin a avut trei impacturi distincte asupra receptorilor. La niveluri scăzute există un efect redus, la un nivel mediu miraculin amplificat de răspuns şi la niveluri ridicate receptori au fost activate pe cont propriu.
Toate acestea se intampla, spun cercetatorii, deoarece proteina miraculin forma modificări atunci când este expusă la acizi. Cu cât mai mare nivelul, cu atât mai mult se schimbă forma. Şi pentru că se leagă de proteina foarte puternic la receptorii din limba uman, cele modificări ale formei schimba modul în care reacţionează atunci când receptorii acizi sunt introduse în gură. Linia de jos este, cu atât mai mare nivelul pH-ului într-o substanţă, are un gust dulce pentru persoana care face degustare.
Rezultatul final al acestei cercetari ar putea fi introducerea unui nou tip întreg de indulcitor artificial, fie ca ingredient, sau ca aditiv de către utilizatorii care doresc doar pentru a îndulci alimentele obişnuite. Şi acum, că efectele miraculin sunt mai bine înţelese, cercetatorii vor incerca sa vada daca pot crea de la zero, mai degrabă decât a fi nevoie să se bazeze pe Mama Natura pentru a-l crească pentru ei.

Abstract
Miraculin (MCL) este o proteina homodimeric izolate din boabele rosii ale Richadella dulcifica. MCL, deşi în apartament gust la pH neutru, are un gust modificatoare de activitate pentru a converti stimuli acru dulceata. Odată ce a avut loc la MCL este limba, dulceaţa puternică este simtita de peste 1 oră de fiecare dată când am gust acru o soluţie. Cu toate acestea, nici un mecanism molecular care stau la baza activităţii de gust-modificarea a fost clarificată. În acest studiu, am reuşit în evaluarea cantitativ dulceata de acid induse de LCM folosind un sistem pe bază de celule testul şi a constatat că MCL activat hT1R2-hT1R3 pH-dependent ca pH-ul a scăzut 6.5 la 4.8, şi că activarea receptorilor au avut loc în fiecare timp o soluţie de acid a fost aplicată.Deşi MCL în sine este senzorio-inactiv la un pH de 6.7 sau mai mare, el a suprimat răspunsul hT1R2-hT1R3 la alţi îndulcitori, la pH neutru şi îmbunătăţite de răspuns la pH-ul slab acide. Utilizarea umane / mouse-ul receptorii himeric şi modelare moleculara, am arătat că domeniul amino-terminal al hT1R2 este necesar pentru răspunsul la MCL.Datele noastre sugerează că se leagă hT1R2 MCL-hT1R3 ca un antagonist la pH neutru şi modificările funcţional într-un agonist la pH-ul acid, şi am încheia acest lucru poate cauza gustul său modificatoare de activitate.

Mai multe informaţii: mediază omului dulce receptorilor gust acid induse de dulceaţă de miraculin, PNAS, Publicat online înainte de imprimare 26 septembrie 2011, doi: 10.1073/pnas.1016644108

Sursa: PhysOrg.com