Care este relaţia prinţului Harry cu Pippa Middleton? Documentar

Care este relaţia prinţului Harry cu Pippa Middleton? Documentar

Care este relaţia prinţului Harry cu Pippa Middleton? Documentar

Pippa Middleton a devenit atât de cunoscută după nunta surorii sale, Kate, cu prinţul William al Marii Britanii, încât a fost realizat un documentar despre ea.

Documentarul, care este intitulat “Nebuni după Pippa”, va fi difuzat pe 9 august şi este promovat prin afirmaţia că persoanele cele mai apropiate din viaţa Pippei vor furniza detalii din viaţa surorii lui Catherine, care va fi viitoare regină a Angliei, scrie dailymail.co.uk.

Filmul va lua în discuţie teme ca notorietatea câştigată de Pippa după apariţia la nunta surorii sale, rochia Alexander McQueen pe care a purtat-o la nuntă şi posteriorul ei, care după eveniment a strâns un grup de 230.000 de fani pe Facebook.

Televiziunea TLC, care va difuza documentarul, sugerează că materialul va da detalii despre relaţia pe care Pippa o are cu prinţul Harry.

Pippa a fost domnişoară de onoare la nunta surorii ei mai mari, Catherine (Kate) cu prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, eveniment care a avut loc pe 29 aprilie, la Londra.

Tânăra în vârstă de 27 de ani a făcut senzaţie în timpul nunţii, devenind peste noapte cea mai dorită domnişoară din Marea Britanie. Ea se ocupă cu organizarea de evenimente şi petreceri.