Browse By

5 beneficii ale mierii de albine albă și crudă

Repere

  • miere de prima provine aproape direct din stup şi nu este procesat.
  • miere albă crudă conţine antioxidanţi sănătoşi.
  • mierea crudă poate fi folosit că un antitusiv.

Toate formele de miere conţin în mod natural substanţe nutritive şi enzime, care au o varietate de beneficii pentru sănătate şi utilizări medicale. De fapt, mierea a fost folosită că un remediu popular pentru mai multe condiţiipe tot parcursul istoriei.

Există mai multe tipuri diferite de miere. conţinutul de nutrienţi exact gustul şi culoarea mierii, şi, depinde de locul unde albinele le colectează. De asemenea, această depinde de ce tipuri de flori a venit.

Ce este mierea de culoare albă?
În general, au alb miere o aromă mai blândă în comparaţie cu mierea de culoare mai închisă. Florile care produc miere albă includ:

  • salvie
  • lucerna
  • fireweed
  • trifoi alb
  • miere de albine albă nu arată exact alb. În schimb este un chihlimbar foarte uşoară sau aproape limpede de culoare „alb-apă”.

Există, de asemenea, o formă rară de miere albă numită miere kiawe, care vine din copaci kiawe din Hawaii. Mierea se colectează sub formă de lichid şi în mod natural cristalizează la un alb neted, cremos, cu o texturacare este uşor să se răspândească că untul. miere kiawe albă este vândut că o miere crudă.

Atunci când orice varietate de miere cristalizează, devine tulbure şi mai uşor, sau aproape de culoare albă. Se formează, de asemenea, „cristale.” Solide, zahăr-cum ar fi adăugarea de căldură se poate transformă miere lalichid din nou. Unii producători provoacă în mod intenţionat de miere la crystalize şi apoi se amestecă cristalele pentru a le da miere cremos textura kiawe este cunoscut pentru.

Ce este mierea crud?
Mierea crudă poate fi definită în două moduri. Adevărată miere prime vine direct din stup. Este ambalate şi consumate fără a adaugă căldură. Comercială miere brută este încă uşor prelucrat, dar mai puţin decât mierea nu sunt etichetate că prime.

Producătorii procesează cea mai mare parte a mierii veţi găsi în magazinele alimentare. Încălzirea mierii ajută la îmbunătăţirea culoarea şi textura, şi elimina orice cristalizare nedorite. Dar multe dintre antioxidanţi şi bacteriile benefice sunt, de asemenea, eliminate sau distruse în proces.

În cazul în care sunteţi interesat în încercarea de prime miere albă, l cumpere de la un producător local de încredere.

Iată câteva dintre beneficiile pentru sănătate prime de miere albă are de oferit.

1. Centru de putere antioxidant
mierea brută conţine antioxidanţi numite flavonoide şi compuşi fenolici. miere de albine albă conţine, de asemenea, astfel de antioxidanţi. Antioxidanţi ajută pentru a proteja organismul de la deteriorarea celulelor din cauzaradicalilor liberi.

Radicalii liberi contribuie la procesul de îmbătrânire. Ele pot adaugă, de asemenea riscul pentru afecţiuni cronice, cum ar fi cancerul şi bolile de inima. Studiile arată că polifenoli din miere, în special miere prime naturale, poate juca un rol important în prevenirea bolilor de inima.

Dacă sunteţi în căutarea pentru o alternativă la zahăr, miere oferă un mod mai sănătos pentru a satisface poftă de dulce în timp ce obţinerea antioxidanţi în dietă ta. au un alb miere gust uşoară, ceea ce le face ideale pentru coacerea sau snacking.

2. Tuşe
Mierea poate fi utilizată că un antitusiv. A fost de asemenea folosit că un remediu gât inflamat. Dată viitoare când aveţi o tuşe sau o răceală, încercaţi să adăugaţi miere la ceai fierbinte cu lămâie.

Un studiu în Jurnalul de Medicină alternativă şi complementare a constatat că pentru tratarea unei tuşe, miere este la fel de eficace că dextrometorfan, un ingredient comun tuşe medicament over-the-counter. De asemenea, puteţi mânca 1 sau 2 linguriţe de miere brut cu o lingură.

3. Fitonutrienti de protecţie
Fitonutrienti sunt compuşi care se găsesc în plante care ajută la protejarea plantă de daune. Ei ţin plante în condiţii de siguranţă de la insecte şi boli şi scut de plante împotriva radiaţiilor UV dure.

Aceşti compuşi au atât antioxidante şi beneficii anti-inflamatorii. Ele pot avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra sănătăţii dumneavoastră. Mierea este făcut din plante, şi are fitonutrienti. Aceste substanţe nutritive valoroase sunt unice pentru miere prime şi sunt distruse atunci când mierea este puternic procesată.

4. De îngrijire a pielii şi vindecarea rănilor
Miere de albine a fost folosit de-a lungul istoriei că o modalitate de a vindecă răni ale pielii. Astăzi, puteţi găsi, de asemenea, că ingredient în produse cosmetice.

Cercetările arată că, mierea brută poate ucide bacteriile dăunătoare şi ciuperci. Acesta conţine în mod natural peroxid de hidrogen, un antiseptic.

5. Facilitarea probleme digestive
Punct de vedere istoric, mierea a fost utilizat pentru a trata probleme digestive, cum ar fi diareea şi ulcere. Ulcerele peptice apar la nivelul stomacului sau a sistemului digestiv. Luând 1 la 2 linguriţe de miere brut pe stomacul gol, se spune pentru a calmă durerea şi de a ajută la procesul de vindecare.

Există unele cercetări pentru a arată că ar putea fi de ajutor, dar sunt necesare mai multe studii.

Nu este recomandat să folosiţi miere prime pentru a trata ulcere.

Paşii următori
Mierea conţine bacterii benefice prime şi substanţe nutritive. Dar ea poate conţine, de asemenea, bacterii dăunătoare care provoacă botulismul, o boală rară, dar gravă. Acest lucru este deosebit de periculos pentru copii, astfel încât să nu ar trebui să hrănească miere proaspătă la un copil sub vârstă de 1 an.

Persoanele cu un sistem imunitar slăbit sunt, de asemenea, un risc mai mare de a avea concediu medical din miere brut. La adulţi, botulismul determina simptome similare cu intoxicaţie alimentară, inclusiv greaţă, vărsăturişi febra. A se vedea medicul dumneavoastră dacă aveţi oricare dintre aceste simptome după consumul de miere prime.